Cart 0
RÅDGIVNING AF SMÅ VÆKSTVIRKSOMHEDER MED SULT PÅ MERE
 

FÅ ET WAKE UP CALL:
ET (K)ÆRLIGT LOS I R*VEN
DER FLYTTER DIN VIRKSOMHED FIRE FELTER FREM


FÅ SAT FINGEREN PÅ DÉT, DER SKAL TIL FOR AT SÆTTE TURBO UNDER VÆKSTEN

 
 
Anbefales til alle, der har ambitioner og som vil finde en genvej til succes
— Thomas Odgaard, Direktør & partner, Incentive
Jeg kan varmt anbefale Steen som sparringpartner. Han er dygtig, konkret, målrettet og ligefrem i sin tilgang til opgaven.
— CLAUS LYKKE JENSEN, CEO, MOVIESTARPLANET
Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke fik gang i denne proces langt tidligere.
— TINA STENEMAN, DIREKTØR, RUG SOLID
 
 
 
wakeup.jpg
HVAD FÅR DU UD AF DET?

 


En ærlig ind-til-benet analyse af virksomhedens styrker og svagheder - og dermed: Hvor skal du sætte ind.


En prioriteret top-3 liste over områder, du skal tildele (alle) jeres ressourcer for at styrke væksten.
 
 


En skærpelse af forretningskonceptet, så det får mere kant.


Kontant sparring og konkrete input til optimering af de mest essentielle områder i virksomheden.
 
 


En opstramning af jeres forretning med et markant bedre fundament for fremtidig vækst.


Input til forretningsmuligheder, I potentielt har overset.
 
1487204831_basics-08.png
INDHOLD & PROCESIndledende afklaring. Når du booker et wake up call får du tilsendt en række spørgsmål, du skal besvare for at give mig indsigt. Desuden laver jeg research på din virksomhed og dit marked. Hvis der er behov for uddybning, ringer jeg til dig, inden vi mødes.


Vi mødes til 3-4 timers intensiv sparring, hvor du får væltet 25+ års praktisk væksterfaring ned over dig og din virksomheds situation. Vi kommer rundt om alle væsentlige aspekter (mine spørgsmål under den indledende afklaring sikrer dette). I fællesskab får vi sorteret og prioriteret. Du får anvist entydige valg og fravalg - med en grundig forklaring af, hvad du bør ændre i din virksomhed for at skabe et langt bedre fundament for fremtidig vækst.

Det er kontant rådgivning - og bare rolig, din investering tjenes mere end rigeligt hjem!


Opfølgning. Har du behov for efterfølgende afklaring eller uddybning (når du har arbejdet med konklusionerne fra mødet), står jeg til rådighed på telefon og e-mail.
1487204831_basics-08.png
PRIS12.000 kr. ex. moms for hele processen

En investering, jeg godt tør garantere bliver tjent hjem på øget fokus og et farvel til kostbare omveje.
Beløbet faktureres og betales forud. Tilmelding er bindende.
Mødet afholdes hos TROMHOLT med mindre andet aftales.

FÅ SAT ET WAKE UP CALL (DU ALDRIG GLEMMER) I KALENDEREN MED DET SAMME:
 
 
 
 

"Steen giver som lovet kontant sparring, der rykker. Efter 3 timer tænkte vi større, end vi nogensinde har gjort – og havde fået 20 konkrete idéer, som vi allerede er godt i gang med at realisere."

 

Thomas Odgaard, direktør & partner, INCENTIVE

 
Horizon_bg.jpg
 
 

25 års væksterfaring fra egne virksomheder.
Fra adskillige små Gazelle virksomheder.
Og fra 50 af Danmarks førende virksomheder.

 

Få en sparringpartner med massiv væksterfaring: Jeg har taget hele turen selv. Fra selvstændig og nul ansatte til ”direktør for det hele” for DK's største digitale bureau med 225 ansatte og kontorer i udlandet. Jeg har tidligere rådgivet 50 af Danmarks førende virksomheder i banebrydende projekter og de senere år har jeg hjulpet et stort antal mindre vækstvirksomheder, heraf flere "gazeller" med at øge væksten. Og endelig har jeg investeret i en række start-ups og givet sparring til utallige nystartede virksomheder.

Og hvad kan du bruge det til? Du får sparring af én, der kender situationen fra din side af bordet. Én, der er trænet i at udtænke og eksekvere second-to-none strategier og yde ind-til-benet rådgivning. I får hurtigt afkodet virksomhedens givne situation, muligheder og smertepunkter. I får dechifreret, sorteret og prioriteret. I går fra mig med fokus og retning på agendaen. Slut med (kostbare) omveje. Kun genveje og klare til- og fravalg. 

Ja, I kan sagtens sidde og nørkle med tingene selv. Det har I sikkert allerede trænet i nogle år. Tænke, tænke. Sove på det. Tænke videre. Vende det med (samme indspiste) kollega eller ven som sidst. Der sker små forbedringer hele tiden. Men er det små forbedringer, I søger? Har virksomheden hoppet på stedet de seneste mange måneder eller år og/eller savner I sparring omkring hvilke tiltag, der virkelig rykker? Så investér i at få erfarne øjne på din virksomhed og klarlæg (gen)vejen hen mod øget vækst.  

 
 

12.000 kroner er mange penge. 

Det er en fejlslagen strategi til 100.000 kroner også

 
coins_bg.jpg
 


Jeg har stoppet flere virksomheder på vej ud af omkostningskrævende (og potentielt fatale) veje. Jeg har fået flere virksomhedsejere og ledere til at indse, at de brugte for megen tid på de helt forkerte opgaver og fået lavet en klar top-3 liste over deres fokusområder. Jeg har skåret virksomheders fokus til, så de måneder efter har ringet og sagt, at de aldrig har oplevet magen til opblomstring. Jeg har hjulpet med mit netværk, så virksomheder hurtigt har fået tilført de rette kompetencer. Jeg har bistået virksomheder med at afdække nye forretningsområder, fremfor at konkurrere i hajfyldt vand. Og generelt har jeg coachet og indpisket fokus, tro og en ny tankegang i hovederne på de personer, der har siddet overfor mig. 

 
 
 
 
 
 
 
 
newsletter.jpg