Cart 0
RÅDGIVNING AF SMÅ VÆKSTVIRKSOMHEDER MED SULT PÅ MERE
 

har du vækst på agendaen?

FÅ ET BESTYRELSESMEDLEM DER LØFTER DIG

OG DIN VIRKSOMHED OP PÅ ET NYT NIVEAU

 

FÅ 25+ ÅRS VÆKSTERFARING FRA: 

 

EN IVÆRKSÆTTER

der kender din situation og udfordringerne - fra din side af bordet.

EN DIREKTØR

der har været møllen igennem med kraftig vækst fra 0 til 225 ansatte og internationale datterselskaber.
 
 

EN KONSULENT

der har løst opgaver og givet sparring til 50 af Danmarks førende virksomheder.

ET BESTYRELSESMEDLEM

der har gjort en forskel i en lang række mindre vækstvirksomheder, heraf flere "gazeller".
 
 
Tromholt_purple.jpg
 
 
PÅ DEN ENE SIDE AF BORDET:

25 års væksterfaring. Fra egne virksomheder. Fra adskillige små Gazelle virksomheder. Og fra 50 af Danmarks førende virksomheder.

PÅ DEN ANDEN SIDE AF BORDET:

Dig, din virksomhed, din situation.

 
 

Få en sparringpartner med massiv væksterfaring: Jeg har taget hele turen selv. Fra selvstændig og nul ansatte til ”direktør for det hele” for DK's største webbureau med 225 ansatte og kontorer i udlandet. Jeg har tidligere rådgivet 50 af Danmarks førende virksomheder i banebrydende projekter og de senere år har jeg hjulpet et stort antal mindre vækstvirksomheder, heraf flere "gazeller" med at øge væksten. Og endelig har jeg investeret i en række start-ups og givet sparring til utallige nystartede virksomheder.

Og hvad kan du bruge det til? Du får sparring af én, der kender situationen fra din side af bordet. Én, der er trænet i at udtænke og eksekvere second-to-none strategier og yde ind-til-benet rådgivning. I får hurtigt afkodet virksomhedens givne situation, muligheder og smertepunkter. I får dechifreret, sorteret og prioriteret. I går fra mig med fokus og retning på agendaen. Slut med (kostbare) omveje. Kun genveje og klare til- og fravalg. 

Ja, I kan sagtens sidde og nørkle med tingene selv. Det har I sikkert allerede trænet i nogle år. Tænke, tænke. Sove på det. Tænke videre. Vende det med (samme indspiste) kollega eller ven som sidst. Der sker små forbedringer hele tiden. Men er det små forbedringer, I søger? Har virksomheden hoppet på stedet de seneste mange måneder eller år og/eller savner I sparring omkring hvilke tiltag, der virkelig rykker? Så investér i at få erfarne øjne på din virksomhed og klarlæg (gen)vejen hen mod øget vækst.  

 
 

"Steen er the real deal. Han har selv været møllen igennem mange gange både som iværksætter og investor. Han ved fra mange års erfaring, at når man har med iværksætteri at gøre, handler det om at støtte, hvor der er brug for det, og så træde til side så vi som iværksættere selv kan brænde igennem i driften. Vores bestyrelsesmøder er altid et produktivt møde imellem virksomhedens stakeholders, som resulterer i, at vi har klare strategier og prioriterede opgaver vi kan kaste os over, når vi træder ud af mødet. Vi taler altid lige ud af posen og løser de udfordringer vi har. Jeg kan ikke sige nok godt om Steen."

Rasmus Groth, CEO, Veridu

 
manontherock.jpg
 

Jeg er ikke tilhænger af bestyrelsesarbejde, hvor medlemmer "vælter" gode ideer og velmenende råd over på ledelsen for så at forsvinde og først dukke op til næste møde. For en mindre virksomhed betyder det i bedste fald frustration. Det er jo ofte dig/få nøglepersoner, der skal eksekvere disse nye ideer. Og må jeg komme med et vildt gæt: Du har sikkert rigeligt at se til i forvejen (og måske ikke de fornødne kompetencer).

I værste fald er det fatalt. Fordi ideer og input ikke er hægtet op på en klar vision og strategi for virksomheden. Det bliver som at blæse med vinden at deltage i bestyrelsesmøder.

Jeg sikrer mig, at der er (eller bliver) afstukket en klar kurs for virksomheden. Jeg sætter bommen højt. Og så tager jeg ejerskab Og involverer mig. 

Ejerskab betyder, at jeg følger relevante input til dørs. Er du/virksomheden afhængig af efterfølgende sparring, netværk eller benarbejde for at resultatet kan nås, så er jeg på.

Involvering betyder, at jeg vender de sten, der er nødvendige for at udføre et resultatorienteret stykke arbejde i virksomheden. Er der grundlæggende problemer med salget, så dykker jeg ned i det. Skal en nøglemedarbejder ansættes, hvor min vurdering kan gøre en forskel, så dukker jeg gerne op til interview. 

Tag kontakt til mig og lad os drøfte, hvordan jeg kan gøre en forskel i din virksomhed. 

 

Kig fremAD

 

I mange bestyrelsesmøder bruges uforholdsmæssig megen tid på at føre bestyrelsen ajour med udviklingen.

Det tilfører ikke værdi til ledelsen. Og det er kun fordi bestyrelsen ikke har fingrene nede i dejen.

Et bestyrelsesmøde skal være en aflastning for ledelsen i den mindre virksomhed. Ikke en belastning

 
road.jpg
 
HVAD FÅR DU UD AF DET?

 


Du får et resultatorienteret bestyrelsesmedlem. Vi opsætter i fælleskab (ambitiøse) mål.


Du får sparring på et helt nyt plan. Du får anvist genveje og bliver ledt uden om faldgrubber.
 
 


Samtlige aspekter bliver løbende optimeret i virksomheden.


Jeg er med til at trampe i pedalerne og sikre, at der bliver eksekveret, så målene nås.
 
 


Du får øjnene op for forretningsmuligheder og mere effektive måder at drive virksomheden på.


Ledelsen bliver holdt til ilden og får kompetent sparring. Desuden står mit netværk naturligvis til rådighed.
 
1487204831_basics-08.png
INDHOLD & PROCESAnalyse. Jeg skal til bunds i virksomheden og forstå, hvordan den er skruet sammen. Som en obligatorisk del af mit bestyrelsesarbejde foretager jeg derfor en "360° analyse" af virksomheden, der kommer grundigt ud i krogene. Forløbet aftales individuelt.


Løbende møder & årlig strategiworkshop. Afhængigt af virksomhedens behov aftals et antal årlige bestyrelsesmøder samt en strategidag (workshop), hvor plan og budget for det kommende år vendes grundigt. Derudover står jeg naturligvis til rådighed ved andre møder (ex jobinterview med en ny nøgleperson, sparring, personlig coaching).


Løbendende arbejde, rådgivning, netværk og værktøjskasse. Jeg står til rådighed på telefon og e-mail. Det samme gør min "værktøjskasse" udviklet over 25+ års erfaring med alskens udfordringer. Desuden har jeg et omfattende netværk, som jeg naturligvis også kan trække på. Jeg kan derfor hurtigt pege virksomheden i den rigtige retning.
1487204831_basics-08.png
PRIS

 


Varierer afhængigt af virksomhedens udgangspunkt, størrelse, ansvar, involvering mv., men regn med et minimumshonorar på 60.000 kr./året (excl. moms). Det svarer til 5.000 kr. om måneden for at få mere turbo på væksten. Send en uforpligtende forespørgsel.
 
 
 
SPØRGSMÅL?

 
 

Der findes dygtige rådgivere og velmenende folk, der ved alt om at drive en stor virksomhed med succes.

Det kan bare sjældent overføres til en lille virksomhed.

Det er forståelsen for og indsigten i selve REJSEN fra "lille" til "STOR"  virksomhed, der er størst behov for.