Cart 0
RÅDGIVNING AF SMÅ VÆKSTVIRKSOMHEDER MED SULT PÅ MERE
 
 
STEEN TROMHOLT
ALDER: 56 ÅR
UDDANNELSE: CAND. MERC.
CV: SE LINKEDIN

25+ ÅRS ERFARING SOM...
 
IVÆRKSÆTTER


Jeg startede mit første firma ("AHEAD") i 1988 og har været iværksætter lige siden. Jeg har prøvet at sidde ene mand med ansvaret for en lille virksomhed og have store ambitioner. Og jeg har gennemlevet processen - helt ud til enden af drømmen og ligeledes prøvet at træde vande og fejle. Jeg kender alt til at have 1700 kasketter på. Jeg kender alt til, at man tror, at man kan det hele selv. Og ja, jeg ved fra egen erfaring, hvad det vil sige at professionalisere sin virksomhed og blive flyvende.
DIREKTØR


Jeg har været administrerende direktør. Det var i det firma, som jeg startede i 1988. Når jeg kalder det direktør, er det fordi jeg oplevede at vokse fra lille virksomhed til 225 ansatte fordelt på tre lande og fordi en række nye erfaringer blev tilføjet mit cv, eksempelvis: Vækst, ledelse, organisationsudvikling, benhård planlægning, implementering og eksekvering af strategier, storkundesalg og international salgsstyring, opkøb, fusioner, eksterne investorer og salg til en børsnoteret virksomhed.
RÅDGIVER


Jeg har rådgivet 50 af Danmarks førende virksomheder, der var kunder i "AHEAD", (som jeg stod i spidsen for i 13 år). AHEAD var et af Skandinaviens ledende firmaer indenfor marketing- og digitale strategier. Det har lært mig at tænke stort. At have "second to none" som målestok. Og endelig har det lært mig at yde ind-til-benet-rådgivning. Udover viden om koncept- og forretningsudvikling, marketing, salg/kundeloyalitet, kommunikation og digitale strategier har det også givet mig en uvurderlig viden om en række brancher samt et stærkt netværk.
 
Steen_Tromholt_2.jpg
 
 

SALGJeg har dyb indsigt i salgsprocesser fra mange brancher (se referencer nedenfor). Salgs/pipeline styring, kundesegmentering, loyalitet/mersalgsstrategier, salgsstøtte, online salg, etc. Og fordi jeg har arbejdet indenfor konsulentbranchen i over 25 år, så ved jeg også, hvad der skal til for at sælge et ikke-fysisk produkt. Fra små projekter til millionkontrakter.

VÆKSTJeg har prøvet at gå fra den autodidakte måde at lede et mindre firma på til at få struktur og styr på samtlige aspekter af driften, så virksomheden kan holde til (kraftig) vækst, uden at læsset vælter. Endvidere er jeg løbende involveret i en række online virksomheder, hvor skalering er et omdrejningspunkt for hele forretningsmodellen.

LEDELSELede, coache, tænde lyset i folks øjne, uddelegere ansvar, konfliktløsning, ansættelse af de helt rette medarbejdere (i første forsøg), optimering af organisationen, udvikling af medarbejdere, karriereplanlægning mv. Jeg har ledt mindre firmaer, teams på 10-40 mand og endelig en virksomhed på 225 ansatte fordelt på tre lande.
 
 
 

STRATEGISe muligheder og styrker. Reagere på svagheder og trusler. Tilpasse strategien. Finde den ledige P-plads. Turde sætte foden foran (og ikke bare træde i andres fodspor). Jeg har prøvet det utallige gange. For mine egne virksomheder. For nogle af Danmarks største virksomheder (som jeg tidligere har rådgivet). Og nu for en række mindre vækstvirksomheder.

BRANDINGEvnen til at give din virksomhed "kant". Tænke ud af boksen. Provokere. Tænke kreativt (frem for at kopiere). Gå efter det sublime. Mit gamle firma, AHEAD, endte med at være et af Danmarks største bureauer inden for marketing og e-business. Så jeg har været gennem ovenstående discipliner flere gange, end jeg har tal på. For nogle af Danmarks største brands.

DIGITALE STRATEGIERMin gamle virksomhed, AHEAD, var blandt Europas førende indenfor 1:1 marketing og digitale strategier. Vi rådgav krævende kunder og stod bag nogle af de mest ambitiøse e-business løsninger. Og jeg er stadig dybt involveret som investor og rådgiver i en række banebrydende online virksomheder og har således fingeren på pulsen i relation til digital business.
 
 
 

OPTIMERINGFokuser din energi og man-power ressourcer på det, der virkelig tilfører virksomheden værdi. Og digitalisér (og effektivisér) så mange forretningsprocesser som overhovedet muligt. Jeg har været med til at digitalisere salgsstyring, CRM, intranet, marketing- og presseportaler og alt vedrørende webshops (salg, ordrestyring, service, logistik, distribution, etc.)

AFTALERJeg har gennem årene deltaget i alskens forhandlingssituationer fra små handler til store millionprojekter for internationale virksomheder, henover opkøb af virksomheder i ind- og udland, ansættelse af "tunge" folk, indgåelse af partnerskaber, kapitaludvidelser (investorer), fusion med andre virksomheder samt salg af virksomheder.

PRMålrettet, kontinuerlig, kreativt arbejde med at bearbejde udvalgte medier, opbygge relationer til journalister, udarbejde interessante historier samt komme op med nye vinkler (på de samme produkter og ydelser) for konstant at få eksponering. Ovenstående har jeg praktiseret med egne virksomheder i massivt omfang og i flere tilfælde opnået omfattende dækning.
 
 
 

PRODUKTIONMin styrke ligger i den fremadrettede del af værdikæden. Ingen tvivl om det. Men jeg har fire års praktisk erfaring med den bagudrettede værdikæde som medejer af et design/møbelfirma. Jeg har prøvet kræfter med produktudvikling, kalkuler, konstruktionstegninger, prototypeudvikling, sourcing af produktion i ind- og udland, kvalitetsstyring, logistik etc.

RETAILArbejder du med salg via detailbutikker, så er salg ind i butikken - og salg ud af butikken - helt afgørende. Som medejer af et møbel/designfirma, har jeg prøvet at penetrere europæiske møbel- og designbutikker. Så partneraftaler, salgsstyring og -træning, opfølgning, salgsstøtte, shopkoncepter mv. er discipliner, jeg har tæsket igennem flere gange.

KAPITALAt lukke andre ind i ejerkredsen kan være en grænseoverskridende oplevelse. Jeg har prøvet det meste. Både aktive partnere (fra business angels til VC's) og den passive slags. Jeg har investeret i virksomheder. Opkøbt "hele" virksomheder i ind- og udland. Fusioneret (og fået to kulturer til efterfølgende at fungere). Og endelig også ladet mit firma opkøbe af en stor, børsnoteret koncern.
 
 
 

SE HVILKE AMBITIØSE VIRKSOMHEDER

JEG HAR RÅDGIVET i min tidligere virksomhed

 
 

I 1988 STIFTEDE JEG AHEAD, SOM JEG STOD I SPIDSEN FOR DE NÆSTE 13 ÅR MED EN VÆKST FRA NUL TIL 225 ANSATTE. SELSKABET BLEV I 2001 SOLGT TIL VALTECH. I PERIODEN HAR JEG RÅDGIVET EN LANG RÆKKE AF DANMARKS FØRENDE VIRKSOMHEDER - LISTET NEDENFOR:

 
 
AHEAD.jpg
 
BRANDS - LANGVARIGE FORBRUGSGODER
Logi_1.png
 
BRANDS - FMCG
Logi_2.png
 
BRANDS - FASHION
Logi_3.png
 
RETAIL
Logi_4.png
 
FINANS/FORSIKRING
Logi_5.png
 
B2B
Logi_6.png
 

DE SIDSTE 8 ÅR HAR JEG I TROMHOLT REGI

RÅDGIVET 50+ MINDRE VIRKSOMHEDER

HERAF FLERE 'GAZELLER'.

 

SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

speed.jpg