Cart 0
RÅDGIVNING AF SMÅ VÆKSTVIRKSOMHEDER MED SULT PÅ MERE

25 ÅRS VÆKSTERFARING STILLET TIL RÅDIGHED FOR DIG, DIN VIRKSOMHED, DIN SITUATIONTO TIMERS SPARRING
DU ALDRIG GLEMMER

HVAD SKAL DU FOKUSERE PÅ FOR AT STYRKE VÆKSTEN?

 
 
Anbefales til alle, der har ambitioner og som vil finde en genvej til succes
— Thomas Odgaard, Direktør & partner, Incentive
Jeg kan varmt anbefale Steen som sparringpartner. Han er dygtig, konkret, målrettet og ligefrem i sin tilgang til opgaven.
— CLAUS LYKKE JENSEN, CEO, MOVIESTARPLANET
Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke fik gang i denne proces langt tidligere.
— TINA STENEMAN, DIREKTØR, RUG SOLID
 
 
 
Tromholt_purple.jpg
HVAD FÅR DU UD AF DET?

 


Du får hevet dig selv op i en helikopter og ser på din virksomhed i et strategisk perspektiv - styret af en person med 25 års væksterfaring.


Klare input til hvilke områder i virksomheden, der skal fokuseres på for at styrke fundamentet for vækst. Slut med dyre omveje. Slut med at træde vande.
 
 


Udvikling af dig som leder via større perspektivering, nye måder at anskue udfordringer på og nye værktøjer.


Tilførsel af inspiration og viden fra virksomheder i samme situation som dig.
 
1487204831_basics-08.png
INDHOLD & PROCES

 


I forbindelse med at du booker sparring skal du svare på en række spørgsmål, der sporer dig ind og giver mig indsigt.


Vi mødes et par timer til intensiv sparring, hvor du får væltet 25+ års praktisk erfaring ned over dig og virksomhedens situation og har mulighed for at "spille bold" med mig.
 
1487204831_basics-08.png
PRIS4.500 kr. ex. moms.

En investering, jeg godt tør garantere bliver tjent hjem på øget fokus og et farvel til kostbare omveje.
Beløbet faktureres og betales forud. Tilmelding er bindende.
Mødet afholdes hos TROMHOLT med mindre andet aftales.

FÅ SAT ET PAR TIMERS SPARRING (DU ALDRIG GLEMMER) I KALENDEREN MED DET SAMME:
 
 
 

"Steen giver som lovet kontant sparring, der rykker. Efter 3 timer tænkte vi større, end vi nogensinde har gjort – og havde fået 20 konkrete idéer, som vi allerede er godt i gang med at realisere."

 

Thomas Odgaard, direktør & partner, INCENTIVE

 
Horizon_bg.jpg
 
 

25 års væksterfaring fra egne virksomheder.
Fra adskillige små Gazelle virksomheder.
Og fra 50 af Danmarks førende virksomheder.

 

Få en sparringpartner med massiv væksterfaring: Jeg har taget hele turen selv. Fra selvstændig og nul ansatte til ”direktør for det hele” for DK's største marketingbureau med 225 ansatte og kontorer i udlandet. Jeg har tidligere rådgivet 50 af Danmarks førende virksomheder i banebrydende projekter og de senere år har jeg hjulpet et stort antal mindre vækstvirksomheder, heraf flere "gazeller" med at øge væksten. Og endelig har jeg investeret i en række start-ups og givet sparring til utallige nystartede virksomheder.

Og hvad kan du bruge det til? Du får sparring af én, der kender situationen fra din side af bordet. Én, der er trænet i at udtænke og eksekvere second-to-none strategier og yde ind-til-benet rådgivning. I får hurtigt afkodet virksomhedens givne situation, muligheder og smertepunkter. I får dechifreret, sorteret og prioriteret. I går fra mig med fokus og retning på agendaen. Slut med (kostbare) omveje. Kun genveje og klare til- og fravalg. 

Ja, I kan sagtens sidde og nørkle med tingene selv. Det har I sikkert allerede trænet i nogle år. Tænke, tænke. Sove på det. Tænke videre. Vende det med (samme indspiste) kollega eller ven som sidst. Der sker små forbedringer hele tiden. Men er det små forbedringer, I søger? Har virksomheden hoppet på stedet de seneste mange måneder eller år og/eller savner I sparring omkring hvilke tiltag, der virkelig rykker? Så investér i at få erfarne øjne på din virksomhed og klarlæg (gen)vejen hen mod øget vækst.  

 
 

4.500 kroner FOR ET MØDE? DET ER DYRT.

JEP! 

MEN CA. 20 x BILLIGERE END en fejlslagen strategi til 100.000 kr.

 
coins_bg.jpg
 


Jeg har stoppet flere virksomheder på vej ud af omkostningskrævende (og potentielt fatale) veje. Jeg har fået flere virksomhedsejere og ledere til at indse, at de brugte for megen tid på de helt forkerte opgaver og fået lavet en klar top-3 liste over deres fokusområder. Jeg har skåret virksomheders fokus til, så de måneder efter har ringet og sagt, at de aldrig har oplevet magen til opblomstring. Jeg har hjulpet med mit netværk, så virksomheder hurtigt har fået tilført de rette kompetencer. Jeg har bistået virksomheder med at afdække nye forretningsområder, fremfor at konkurrere i hajfyldt vand. Og generelt har jeg coachet og indpisket fokus, tro og en ny tankegang i hovederne på de personer, der har siddet overfor mig. 

 
 
 
 
 
 
 
 
newsletter.jpg